Hibajelentés

Írd le, milyen hibát találtál a trükkben, és mi igyekszünk a lehető leghamarabb javítani azt!

Ha szeretnéd, hogy válaszoljunk neked, ne felejtsd el megadni az elérhetőségedet!

A trükk szövege

Emlékeztetőül a trükk szövege:

1. Mielőtt belekezdenél szükséged lesz világító rudakra (amit fénytechnikai szaküzletekben, vagy online üzletekben lehet beszerezni), plusz valamire amire fel tudod fűzni (erre a célra akár cipőfűző is megfelel a lényeg hogy félbehajtva minimum 50 cm hosszú legyen).
Ha ez megvan akkor a rúdtetejéről távolítsd el a kampót, majd a videón látható módszerrel fűzd fel a zsinórra( kezdésnek a második módszert ajánlom, de a spirál előtt feltétlenül olvasd el a zsinór használatról szóló részt is, ott írok majd az elsőről, elég sok kellemetlenségtől kímélheted így meg magadat )

2. Ha mindez megvan akkor elsőként meg kell tanulnod magad mellett előre, illetve hátrafelé forgatni a rudakat egyszerre, és felváltva( sokat segít ha tükör ellőt állva gyakorolsz) , ezt először inkább lassabban próbáld mint kapkodva, és ha nem megy akkor próbáld egy kézzel (előre szólok hogy a rúd nem puha dolog), csak akkor lépj tovább ha már biztosan megy és nem csúszol ki a ritmusból. Következő lépésként próbálj kereszteket "rajzolni" magad előtt a videón látható módszerrel.

3. Végül jöhet az első igazi trükk a weave,(próbáld a videóról megtanulni) ez a trükk képzi majd számos másik alapját.
Megtanulni nem nehéz csak a módszert kell megérteni. Mint az összes többit ezt is érdemes egy kézzel kezdeni (lehetőleg az ügyesebbikkel). kinyújtod a(z ügyetlenebbik) kezedet a válladdal egy vonalban előre, a másikat (amelyikben a rúd van) pedig az alkarodnál tedd keresztbe rajta, majd kezd el forgatni a rudat úgy hogy a forgás iránya a kézfejed irányába mutasson, ezután egy lendülettel át tudod vinni az alkarod alá (a forgásirány ugyanaz), majd azzal a mozdulattal amivel a keresztet csináltad, újból visszaviszed az alkarod főlé. Ezt ismételgesd amíg nem megy mindkét kezeddel. Már semmi akadálya sincs hogy összekapcsold. A technika a következő: elindítod az egyik kezeddel egy fordulat felül,egy alul, majd amikor ezt a kezedet indítod kifelé, akkor a másik kezeddel csinálod egyet felül, egyet alul.