Alapok

1. Mielőtt belekezdenél szükséged lesz világító rudakra (amit fénytechnikai szaküzletekben, vagy online üzletekben lehet beszerezni), plusz valamire amire fel tudod fűzni (erre a célra akár cipőfűző is megfelel a lényeg hogy félbehajtva minimum 50 cm hosszú legyen).
Ha ez megvan akkor a rúdtetejéről távolítsd el a kampót, majd a videón látható módszerrel fűzd fel a zsinórra( kezdésnek a második módszert ajánlom, de a spirál előtt feltétlenül olvasd el a zsinór használatról szóló részt is, ott írok majd az elsőről, elég sok kellemetlenségtől kímélheted így meg magadat )

2. Ha mindez megvan akkor elsőként meg kell tanulnod magad mellett előre, illetve hátrafelé forgatni a rudakat egyszerre, és felváltva( sokat segít ha tükör ellőt állva gyakorolsz) , ezt először inkább lassabban próbáld mint kapkodva, és ha nem megy akkor próbáld egy kézzel (előre szólok hogy a rúd nem puha dolog), csak akkor lépj tovább ha már biztosan megy és nem csúszol ki a ritmusból. Következő lépésként próbálj kereszteket "rajzolni" magad előtt a videón látható módszerrel.

3. Végül jöhet az első igazi trükk a weave,(próbáld a videóról megtanulni) ez a trükk képzi majd számos másik alapját.
Megtanulni nem nehéz csak a módszert kell megérteni. Mint az összes többit ezt is érdemes egy kézzel kezdeni (lehetőleg az ügyesebbikkel). kinyújtod a(z ügyetlenebbik) kezedet a válladdal egy vonalban előre, a másikat (amelyikben a rúd van) pedig az alkarodnál tedd keresztbe rajta, majd kezd el forgatni a rudat úgy hogy a forgás iránya a kézfejed irányába mutasson, ezután egy lendülettel át tudod vinni az alkarod alá (a forgásirány ugyanaz), majd azzal a mozdulattal amivel a keresztet csináltad, újból visszaviszed az alkarod főlé. Ezt ismételgesd amíg nem megy mindkét kezeddel. Már semmi akadálya sincs hogy összekapcsold. A technika a következő: elindítod az egyik kezeddel egy fordulat felül,egy alul, majd amikor ezt a kezedet indítod kifelé, akkor a másik kezeddel csinálod egyet felül, egyet alul.

Twiz0022009. aug.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Twiz002

Küldtem mailben

000000000000

igen érdekel lécives adnál egy msn-címet
?

Twiz002

Helo! HA nincs a környéken akkor csak rendelni lehet egy ilyen oldalról pl.: ha beíyrod hogy "fényrúd"vagy"világítórúd" akkor az első lehetőség rögtön egy ilyen oldal lessz (azthiszem :P). Így sajnos még az árhoz hozzájön a póstaköltség, de legalább megvan valahonnan. Ha érdekel glowstringing akkor légyszíves mindenképpen jelezd valahogy mert próbálom mindenkivel felvenni a kapcsolatot, hogy segíthessünk egymásnak :)

000000000000

NEM TALÁLOK SEHOL HOL LEHET ILYET VENNI
?

tittyu98

szivesen megtanulnám;)